Prodis celebra 25 anys de la creació del Centre Ocupacional Reina de la Pau

Ho celebrarà amb una festa homenatge als usuaris i a totes les persones que l'han fet i el fan possible

Redacció
10 de juliol del 2017
Actualitzat a les 7:17h
Ara fa 25 anys Prodis va inaugurar el Centre Ocupacional Reina de la Pau. Aquest centre va suposar un punt d’inflexió en la història de la Fundació Prodis i en la seva manera de fer en quant noves metodologies de teràpia ocupacional. La generosa cessió del terreny d’una família terrassenca, va permetre estrenar un espai nou, construït expressament per atendre a persones amb discapacitat intel·lectual, ampli, lluminós i totalment adaptat. Reina de la Pau, va significar sens dubte un pas endavant en la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat de la nostra ciutat. 
 
Per celebrar aquest quart de segle, Prodis ha organitzat una petita celebració. Hi assistiran totes aquelles persones que han format part del centre, fent possible que durant aquests 25 anys, Reina de la Pau no hagi deixat de treballar i millorar per realitzar la seva tasca al màxim nivell de qualitat, atenent centenars de histories personals i podent oferir uns serveis individualitzats, ajustats a cada necessitat.
 
Aquesta celebració pretén ser també un homenatge a totes aquelles persones que han fet durant tots aquests anys i a tots els que fan, dia a dia, que el Centre Reina de la Pau de Prodis sigui possible.