Torna el cicle de concerts «Quan cau la nit» de Matadepera

Caseta, Pantaleó, Roba Estesa i Pau Vallvé passaran els dijous de juliol per Matadepera

Redacció
05 de juliol del 2017
Actualitzat a les 17:02h
El mes de juliol, i concretament les nits dels dijous, són sinònims de concert a Matadepera. Un any més, i ja en van disset, arrenca una nova edició del cicle de música jove "Quan Cau La Nit", que organitzen Decibel Produccions i el Punt Jove de Matadepera, en col·laboració amb l'Agrupament Escolta i Guia Abat Escarré.

Precisament la plaça de l'Antic Escorxador, la seu del cau, és l'epicentre dels concerts d'estiu, que tenen lloc tots els dijous de juliol a les 11 de la nit.

L'estrena del cicle serà aquest dijous amb el grup Caseta, d'arrels mataperenques i terrassenques i format per Jan Buxeda (veu, guitarres i teclat), Kiku Llobet (baix), Josep Duran (guitarra i veus), Xavi Garcia (bateria i veus) i Pol Codina (teclat).

Aquesta formació és el resultat d'una cerca, per part dels seus membres, d'alguna cosa nova. No fan pop comercial, ni indie-rock, més aviat sembla una fusió de chill-out i rock experimental. Ells autoetiqueten el seu estil com a 'pop atmosfèric'. Les influències del grup van des dels Daughter, Bon Iver, Radiohead o Sigur Ros fins als compatriotes Inspira, Mishima o Pau Vallvé.

Els terrassencs Pantaleó seran els protagonistes del dijous 13; el grup tarragoní de folk feminista Roba Estesa seran a Matadepera el dijous 20, i Pau Vallvé tancarà el cicle el dijous 27.