Denuncien actes vandàlics a la terrassa de l'escola de música de Viladecavalls

L'Ajuntament haurà de treballar contrarellotge per tenir-la a punt per la Festa Major

Els vàndals han fet pintades a la nova tarima i han desplaçat els mòduls de fusta.
Els vàndals han fet pintades a la nova tarima i han desplaçat els mòduls de fusta. | A. V.
Redacció
05 de juliol del 2017
Actualitzat a les 16:53h
La terrassa de l'Escola de Música Municipal Pau Casals ha sofert desperfectes a conseqüència d'actes vandàlics perpetrats durant la matinada de dimecres, just el dia abans d'iniciar la Festa Major de Viladecavalls.

Concretament, els vàndals han realitzat pintades en la tarima del nou escenari, adquirit en els darrers dies per l'Ajuntament, també han desplaçat el terra de gespa artificial fins a la zona de contenidors pròxima a l'equipament municipal, remoguts els mòduls de fusta i pintat l'objectiu de la càmera de seguretat, entre altres.

L'Ajuntament havia adequat la terrassa de l'escola de música per acollir el concert de cloenda del cicle Viu la Veu i amb aquestes destrosses s'hauran de destinar uns recursos i un temps extraordinaris.

Des del consistori han condemnat aquests nous actes vandàlics i preguen la col·laboració de la ciutadania "perquè entre tots acabem amb aquesta xacra que malmet l'espai públic i provoca uns costos econòmics extraordinaris i innecessaris a tots els veïns i veïnes de la vila".
 

La gespa artificial ha estat un altre dels objectius dels vàndals. Foto: Aj. Viladecavalls