El Terrassa FC estrena un equip de futbol platja femení

Debutarà amb els colors del club aquest cap de setmana al Campionat de Catalunya

Anabel Vigara, Diego Blanco i Veronica Geva.
Anabel Vigara, Diego Blanco i Veronica Geva. | Terrassa FC
Redacció
04 de juliol del 2017
Actualitzat a les 12:33h
Terrassa FC participarà al Campionat de Catalunya Sènior femení de futbol platja

És l’any de la incorporació de noves seccions a l’estructura del Terrassa FC. Després dels anuncis del futbol femení i el futbol sala, que dirigiran Ezequiel Segura i Diego Blanco, respectivament, el Terrassa FC confirma que tindrà equip de futbol platja. I l’estrena serà aquest mateix cap de setmana, ja que el Terrassa FC serà un dels participants del Campionat de Catalunya Sènior femení de futbol platja que se celebrarà a Vilanova i la Geltrú el 8 i 9 de juliol.

L’equip, que entre les seves integrants es troba Anabel Vigara, estarà dirigit per l’entrenadora Veronica Geva i el seu ajudant Dani Molina i es crea amb un objectiu de continuïtat. Des del Terrassa FC existeix la predisposició i la il·lusió d’arribar a abastar equips formatius i masculins en un futur.

Per una altra part, el grup que dirigirà Geva comptarà indubtablement amb el suport de Diego Blanco, terrassista i seleccionador del combinat català de futbol platja.

El grup de jugadores i cos tècnic ha estat dues vegades seguides campió de Catalunya, al 2015 i 2016, i fitxa pel Terrassa FC sent un equip rodat, ja que provenen d’un equip del Baix Llobregat que han participat a la Champions femenina de futbol platja.

Debut oficial al Campionat de Catalunya Sènior femení de futbol platja

El Terrassa FC formarà part del grup A de la Fase prèvia del Campionat Sènior femení de futbol platja i s’enfrontarà al Platja Torredembarra CF, el Sant Jordi Club Esportiu i el FC Cerdanyola del Vallès B.

L’estrena de l’equip terrassista de futbol platja serà el dissabte 8 de juliol a les 10h davant el conjunt cerdanyolenc. El segon i tercer partit de la fase de grups es jugaran contra el Platja Torredembarra (dissabte, 18h) i el Sant Jordi (diumenge, 9h), respectivament.

Els dos millors classificats dels dos grups es classificaran per a les semifinals, que es disputaran el diumenge 9 de juliol a les 12h. La gran final, que serà retransmesa en directe pel canal Esport3, arrencarà a les 18.45h i donarà a conèixer al nou equip campió de Catalunya Sènior femení de futbol platja.