El teatre, protagonista del dimarts de Festa Major de Terrassa

Un joc de rol pels carrers de la ciutat i un torneig de pàdel, les altres propostes

La gala de circ de Festa Major, el 2016.
La gala de circ de Festa Major, el 2016. | Cristóbal Castro/Arxiu ND
04 de juliol del 2017
Actualitzat a les 7:33h
La Festa Major de Terrassa 2017 encara el seu final i ho fa amb el circ com a protagonista. La Gran Gala de Circ de Festa Major és l'aposta principal d'aquest dimarts, penúltim dia de celebració a la ciutat.

A partir de dos quarts de set de la tarda, la plaça Vella s'omplirà de circ de la mà del Tub d'Assaig. Artistes terrassencs, catalans i d'arreu del món, com d'Argentina, Suïssa, França i Brasil, acompanyaran a The Mortimers, la banda que tornarà a posar la banda sonora a aquesta festassa del circ, que, per si fos poc, comptarà amb un presentador molt estimat pel públic terrassenc, entre moltes altres sorpreses.

Una altra bona proposta és el #TerrassaNitClans volum 2, un joc de rol a diferents espais de la ciutat, de nou a dotze de la nit i amb sortida a la plaça de Ricard Camí, entre d'altres llocs emblemàtics de Terrassa. 

Per últim, el Club Natació Terrassa acull l'acte esportiu del dia: el Torneig White Pàdel Festival de Festa Major, des de les deu del matí i fins les deu de la nit.