El concurs d'Instagram de Fira Modernista ja té guanyadors

Quatre fotografies han resultat premiades, amb Raimon Sabaté com a primer classificat

Els guanyadors del concurs, amb la regidora Rosa Maria Ribera.
Els guanyadors del concurs, amb la regidora Rosa Maria Ribera. | Aj. Terrassa
Redacció
23 de juny del 2017
Actualitzat a les 14:28h
La regidora de Turisme, Rosa Maria Ribera, va participar ahir dijous en el lliurament de premis de la 5a edició del Concurs d’Instagram de la Fira Modernista 2017 de Terrassa, organiitzat per Terrassa Turisme @terrassaturisme, el col·lectiu Igers Terrassa @igersterrassa i l’associació de comerciants Terrassa Centre @terrassacentre. En aquesta edició s’han presentat al concurs un total de 1.610 fotografies i els guanyadors han estat:
 
PRIMER PREMI: Raimon Sabaté @raisabate
Nit per a dues persones en habitació King Guest amb esmorzar bufet inclòs a l’hotel La Mola, un val de compra de 100 euros ofert per Terrassa Centre, una visita guiada a Terrassa per a dues persones a la ruta “Fàbrica i Somnis” i una samarreta viatgera de Samarretes.
 
 

A post shared by Raimon (@raisabate) on


 SEGON PREMI: Xavier Vilamanyà @xvilamanya
Nit per a dues persones en habitació doble amb esmorzar inclòs a l’hotel Don Cándido, una “superpanera” del Mercat de la Independència, una visita guiada a Terrassa per a dues persones a la ruta “Fàbrica i Somnis” i una samarreta viatgera de Samarretes.
 
 

A post shared by Xavier V. (@xvilamanya) on


TERCER PREMI: Carme Villares @c.villares
Àpat per a dues persones al restaurant Dot, un taller de fotografia ofert per l’Estudio Tigomigo, una visita guiada a Terrassa per a dues persones a la ruta “Fàbrica i Somnis” i una samarreta viatgera de Samarretes.
 
 

A post shared by Carme (@c.villares) on


QUART PREMI: Mariona Rifà @mrifab 
Àpat per a dues persones al restaurant El Doll Bretó. Una visita guiada a Terrassa per a dues persones a la ruta “Fàbrica i somnis” i una samarreta viatgera de Samarretes.
 
 

A post shared by Mariona Rifà (@mrifab) on


L’acte de lliurament de premis es va celebrar a la Masia Freixa.
 

Els guanyadors del concurs, amb la regidora Rosa Maria Ribera. Foto: Aj. Terrassa