El Gran Gurú Bohigues, a la Festa Major de Terrassa

El senyor Bohigues amb un cartell de l'espectacle.
El senyor Bohigues amb un cartell de l'espectacle. | Cedida
Redacció
23 de juny del 2017
Actualitzat a les 10:17h


El Bar de Baix s'instal·larà a la Nova Jazz Cava de Terrassa per Festa Major. Dissabte 1 i diumenge 2 de juliol el senyor Bohigues hi interpretarà el seu espectacle "Gran Gurú", en què el públic riurà i "aprendrà" de l'autoanomenat "mestre de mestres".

El personatge, interpretat pel terrassenc Eduard Biosca - candidat, de fet, a ser Capgròs de l'Any - s'ha fet popular arrel de les seves intervencions al Versió RAC1, de Toni Clapés, així com amb diferents aparicions televisives, començant per Canal Terrassa i acabant al programa "Còmics" de TV3.

A més, des del 2014 està en temporada a teatres barcelonins com el Cinema Girona, on fa estada, ara per ara, "Gran Gurú Bohigues", on el personatge explica el seu mètode per entendre el sentit de la vida.

"Gran Gurú Bohigues és el millor que s’ha fet mai. O algú pot dir-me un altre espectacle on s’expliqui el sentit de la vida; si Déu existeix; d’on venim i on anem; si la gent que circula pel carrer va a algun lloc o només dona voltes; per què els anglesos condueixen per l’esquerra i no per davant (que això sí faria que arribessin abans!); a quins planetes hi ha vida intel·ligent; i perquè no és aconsellable regalar mai a ningú un ram de flors de flora intestinal? La quantitat de coneixement que adquiriràs és tan elevada que el preu de l’entrada et semblarà ridícul! Ah! I a l’acabar, regalo pintes signades per mi, imprescindibles per seguir el meu mètode…".

Les entrades es poden comprar als Amics de les Arts, de dimarts a diumenge, de 18.30 hores a 20.30 hores, o es poden reservar al telèfon 93 785 92 31.