Marta Sànchez, de Terrassa, campiona de Catalunya de gimnàstica artística

L'esportista del Club Gimnàstic Terrassa debutava aquesta temporada en la categoria sènior

La terrassenca Marta Sànchez, en la prova de barra.
La terrassenca Marta Sànchez, en la prova de barra. | Tomas Tyrpekl / F.C.G.
Redacció
20 de juny del 2017
Actualitzat a les 16:19h
Aquest cap de setmana s’ha celebrat a la ciutat de Granollers el campionat de Catalunya de gimnàstica artística femenina i masculina, en el qual la gimnasta del Club Gimnàstic Terrassa Marta Sànchez s’ha proclamat campiona de Catalunya absoluta de forma brillant. Marta Sànchez, que debuta aquest any en categoria sènior, ha tingut una temporada amb menys continuïtat de la desitjada a conseqüència d’una lesió, però va assolint el seu millor nivell en un moment en que encara el Campionat d’Espanya individual el proper mes de juliol i la preparació del pròxim mundial de gimnàstica.

En via olímpica nivell 7, Claudia Villalba i Clara Navarro, que estan tenint una gran progressió aquest any, amb molt bons resultats en les competicions en les que han pres part, i amb una evolució que permet encara els pròxims campionats amb optimisme, han pujat al podi en segona i tercera posició respectivament, mentre que Carla Martin ha finalitzat en desena posició.

En nivells de Base, destaca el resultat assolit per Uma Utiel, novena classificada en nivell 3 petites. I en Inigym 1, grans resultats amb Laura Garcia, que s’ha proclamat campiona de Catalunya de la categoria, Noa Granados ha finalitzat cinquena, Aina Linares, setena, i Marta Fernández, novena.

En artística masculina, destaca el resultat de l’equip de Nivell 5, integrat per Francesc Barrera, Álvaro Clemente i Alex Gómez, campions de Catalunya. En la classificació individual, en Francesc Barreda ha finalitzat cinquè, Álvaro Clemente setè i Àlex Gómez novè. En nivell 6, Pol Muñoz ha assolit la sisena posició i Gerard Bosch la desena. En nivell 7, Oriol Rifà ha aconseguit la setena posició, i Òscar Gil ha estat sisè en nivell 8.

En Promoció 4, Pol Amat ha pujat al podi en segona posició, i Daniel López en tercera, mentre que Ruben Serrano ha estat novè. Per equips, han aconseguit la segona posició. I en promoció 1, l’equip integrat per Marc Gascón, Anibal Mesa i Joel Trujillo ha estat 15è.

Amb aquesta competició finalitza la temporada regular catalana, i la competició es trasllada al campionat d’Espanya de juliol, en el qual el Gimnàstic Terrassa hi tindrà una important presència.