La Pedalada de Festa Major obre les inscripcions de la seva trentena edició

L'acte, que l'any passat va aplegar 1.800 persones, serà dissabte al matí

La pedalada de Festa Major, el 2016
La pedalada de Festa Major, el 2016 | Ramon Navarro/Arxiu ND
Redacció
20 de juny del 2017
Actualitzat a les 12:23h
La Pedalada Popular de Festa Major, que és un dels actes esportius més participatius de la festa egarenca i que arriba a la seva trentena edició, ja ha obert les inscripcions. La pedalada, patrocinada per Decathlon - porta l'afegitó de Decabike 2017, se celebrarà el dissabte 1 de juliol.

Les persones interessades en participar d’aquesta activitat, que forma part del programa de la Festa Major de Terrassa 2017, podran formular les seves inscripcions, fins al 29 de juny, a la Botiga Decathlon-Terrassa (av. del Tèxtil, 1. Tel. 93 731 81 00), a la Casa Soler i Palet (c. Font Vella, 28. Tel. 93 783 27 11) o a l’establiment Cicles Morenito (ctra. de Montcada, 398. Tel. 93 785 50 68). Les inscripcions també es podran fer el mateix dia de l’activitat, el dissabte 1 de juliol, entre les 8.30 i les 9.45 h, abans de la sortida de la prova, a la plaça de Ricard Camí.

Les inscripcions són gratuïtes i estan obertes a persones de totes les edats. L’any passat, la prova va aplegar un total de 1.800 persones inscrites. La cursa, organitzada per l’Ajuntament de Terrassa, la Comissió de la Festa de la Bicicleta i Decathlon, tindrà un recorregut aproximat de 10 quilòmetres. La sortida està prevista a les 10 del matí a la plaça de Ricard Camí i l’arribada al parc de Vallparadís, concretament al Pla del Castell.

La Pedalada travessarà les principals vies de la ciutat: rambla d’Ègara, avinguda de Josep Tarradellas, avinguda de l’Abat Marcet, avinguda de Jaume I, carretera de Castellar, avinguda de Barcelona, carretera de Montcada, carrer de Vinyals, Portal de Sant Roc, rambla d’Ègara i passeig del Vint-i- dos de juliol.

Un cop finalitzada la prova, hi haurà un esmorzar i refrigeri i el lliurament, per part de l’organització, d’un obsequi per a totes les persones participants. També es farà un reconeixement als i les ciclistes participants més grans (en categoria femenina i masculina), més joves (en categoria femenina i masculina), a la bicicleta més tuning i a la persona participant més elegant de la prova.