Tornen els incendis de contenidors al barri de Sant Pere de Terrassa

Es tracta d'una zona que ha patit diversos incendis en els últims mesos

Un contenidor en flames, al barri de Sant Pere de Terrassa.
Un contenidor en flames, al barri de Sant Pere de Terrassa. | Elliot Fernández
Joaquim Albalate
20 de juny del 2017
Tornen els incendis de contenidors al barri de Sant Pere de Terrassa. Després que a finals de l'any passat cremessin dues bateries al carrer de la Llibertat en menys d'un mes, els veïns es van posar en alerta. I, de fet, ha estat l'acció dels veïns la que ha minimitzat els danys.

El foc es va declarar aquest dissabte passat, sobre les dues de la matinada, a la cantonada entre el carrer de la Llibertat i el Camí de Castellar, "un lloc habitual per aquestes accions", segons informa un veí, Elliot Fernández.

Per sort, un veí del barri va veure com el contenidor, de reciclatge de plàstic, estava en flames, i va ser a temps d'apartar els que tenia al costat, de reciclatge de paper i orgànic, perquè no s'encenguessin.

Segons afirmava Fernández a La Torre amb motiu de l'anterior foc, els espais de contenidors a Sant Pere s'han convertit en "una deixalleria a l'aire lliure" i on, deia, "l'Ajuntament no fa res per evitar-ho".

Fernández afirma que "davant dels reiterats actes vandàlics, la brutícia acumulada als contenidors i la manca de respostes" que hi ha per part del consistori, els veïns es plantegen "demanar a la Justícia que obligui a l'Ajuntament a fer complir la normativa pel que fa a l'abandonament de mobles i altres objectes a la via pública", i també demanaran als tribunals "que obligui a l'Ajuntament a buscar alternatives pel que fa als contenidors i la seva ubicació".
 

El contenidor, cremant al carrer de la Llibertat de Terrassa. Foto: Elliot Fernández