Matadepera tindrà una escola de futbol sala el curs vinent

El Dr's Matadepera organitza uns entrenaments oberts al llarg de l'estiu

El Dr's Matadepera.
El Dr's Matadepera. | DM
Redacció
20 de juny del 2017
El Dr's Matadepera, el club de futbol sala del poble, creat l’any passat, ha decidit fer un pas endavant i crear una escola de futbol sala pels nens i les nenes del poble. Després de l’èxit i satisfacció de la temporada del primer equip, la temporada vinent el Club crearà equips des de la categoria més baixa (escoleta), a partir de 4 anys, fins a la categoria juvenil, passant també per les categories de prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i cadet. Així doncs, les diferents categories permetran jugar a futbol sala a nens des de 4 anys fins a 18.

Per potenciar la nova escola, el Dr's Matadepera ha organitzat per aquest estiu uns entrenaments oberts al públic i totalment gratuïts. Aquestes jornades de Portes obertes en el futbol sala consistiran en entrenaments a la pista que hi ha a les piscines municipals. Serà els dies 27 i 29 de juny i el 4, 6, 11 i 13 de juliol. Els horaris seran de 17:00 a 18:15, i de 18:15 a 19:30h.

L’escola de futbol sala serà dirigida i coordinada per Paco Arjona, ex-jugador i tècnic del FC Barcelona i vinculat recentment al Club matadeperenc, i també pels jugadors del primer equip del club.

El club oferirà gratuïtament un obsequi a tots els nens i nenes que participin de les jornades de portes obertes: una samarreta de regal i berenar, així com un bany a les piscines municipals.