Ciutadans es postula com a «alternativa de llibertat i progrés» a Terrassa

El partit celebra el seu segon aniversari a l'Ajuntament de la ciutat

Javier González, portaveu de Ciutadans Terrassa.
Javier González, portaveu de Ciutadans Terrassa. | Cs
Redacció
19 de juny del 2017
Actualitzat a les 14:42h
"Ciutadans Terrassa es postula com l'alternativa de llibertat i progrés per al municipi". Així ho va afirmar el portaveu de la formació taronja a l'Ajuntament de Terarssa, Javier González, durant un acte per commemorar el segon aniversari de la presència de Ciutadans al consistori aquest divendres.

Durant la seva intervenció, González va ressaltar les propostes que la seva formació ha impulsat a l'Ajuntament, d'entre les quals destaquen "les de tipus social, de foment i impuls a l'economia i les de ciutat". En aquest sentit, l'edil de Cs va citar com a assoliments de la seva formació "la sèrie d'acords d'inserció laboral per recol·locar a desocupats de llarga durada a Terrassa, o les inversions extraordinàries per a la neteja de la ciutat, entre altres".

De cara a la segona meitat del mandat, Javier González, ha explicat que des de la seva formació treballarà perquè Ciutadans siguin una veritable alternativa a Terrassa: "seguirem treballant l'impuls de les polítiques socials així com el foment de l'activitat econòmica". En aquest sentit, el regidor aposta per "la lleial col·laboració entre el públic i el privat, un espai de confiança que generi les inversions que necessita la nostra ciutat garantint la tornada social".

Ciutadans va entrar a l'Ajuntament de Terrassa a les eleccions municipals del 2015 com a cinquena força, amb 8.997 vots (el 10,79%) i tres regidors, els mateixos que CiU i per sota del PSC (11), Terrassa en Comú (6) i ERC-MES (4). Era la tercera vegada que el partit taronja es presentava a les municipals, tot i que en les dues anteriors eleccions no van aconseguir representació.