Uns alumnes del Sagrat Cor recapten 109 euros pel seu compte i els donen als refugiats

Un grup de nois i noies va iniciar la venda de braçalets solidaris arran de la xerrada d'un voluntari a l'escola

Els tretze alumnes del Sagrat Cor lliuren el xec dels 109 a l'ONG Conductors Solidaris de Catalunya.
Els tretze alumnes del Sagrat Cor lliuren el xec dels 109 a l'ONG Conductors Solidaris de Catalunya. | D.C.
Redacció
19 de juny del 2017
Actualitzat a les 11:04h
Un grup d'alumnes de primària de l'escola Sagrat Cor de Jesús de Terrassa han donat un total de 109 euros a l'ONG Conductors Solidaris de Catalunya. Els nois i noies van organitzar pel seu compte la recol·lecta de diners, conscienciats pel drama dels refugiats sirians a Grècia.

La història solidària d'aquest grup d'alumnes va començar quan en Marc, pare de l'escola, va visitar el centre per explicar la seva experiència com a voluntari d'aquesta ONG. L'escola el va convidar seguint el seu objectiu de formar persones riques en valors i sensibles a la realitat i aprofitant que en Marc havia viatjat recentment a Grècia per ajudar els refugiats.

Arran d'aquesta xerrada, un grup de tretze infants van iniciar pel seu compte una recol·lecta per col.laborar amb l'ONG. Van elaborar diferents tipus de braçalets en el seu temps lliure i es van dedicar durant unes setmanes a vendre-les pel carrer, fins a recollir 109 euros.

A finals de setmana van lliurar al Marc un xec simbòlic elaborat per ells mateixos, així com els diners recaptats. La Irene, el Quim, la Júlia, la Leire, la Berta, la Júlia, la Berta, el César, la Marta, la Noa, la Laia, la Clàudia i la Maia van emocionar el representant de l'ONG amb la seva sensibilitat i el seu treball solidari.