Detenen un individu de Terrassa per presumpte tràfic de drogues

També s'ha detingut un home del Prat de Llobregat

Dos agents de mossos comprovant els paquets d'haixix decomissats a Molins de Rei.
Dos agents de mossos comprovant els paquets d'haixix decomissats a Molins de Rei. | CME
Redacció
19 de juny del 2017
Actualitzat a les 8:44h
Una operació conjunta dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Molins de Rei ha permès localitzar una furgoneta carregada amb 50,8 quilos d'haixix valorats en 75.000 euros en aquesta població del Baix Llobregat. S'han detingut dos homes, de 29 i 40 anys, veïns del Prat de Llobregat i Terrassa, com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues.

L'operació policial es va produir el passat dimecres 14 de juny quan una patrulla de paisà va observar dos homes mig amagats entre dos vehicles. Davant aquesta actitud, els agents van decidir identificar i escorcollar als dos sospitosos Durant la inspecció els hi van trobar 4.700 euros en efectiu, quatre telèfons mòbils i quatre claus de diferents vehicles. Amb el suport d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei, que disposava d’una unitat canina ensinistrada en la localització de substàncies estupefaents, van rastrejar els vehicles estacionats a les rodalies del lloc de la identificació.

Mentre feien la recerca un dels identificats va intentar fugir corrents i evitar l’acció policial, però immediatament va ser interceptat pels mossos. Finalment, el gos va marcar una furgoneta estacionada, i els agents van comprovar que un dels jocs de claus que duien els identificats corresponia a aquest vehicle. A l’interior de la furgoneta es va localitzar 50,8 quilograms d’haixix distribuïts en un farcell i en paquets individualitzats. La droga tindria un valor de venda a l’engròs en el mercat il·legal de 75.000 euros. Davant aquesta troballa es va detenir als dos homes com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. Els detinguts van passar divendres 16 de juny a disposició del jutjat de guàrdia de Sant Feliu de Llobregat que va decretar l’ingrés a presó d’un d’ells i llibertat amb càrrecs per a l’altre. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.