L'artista Ignasi Verdós dona tres pintures al Museu de Terrassa

Verdós mostra a l'alcalde de Terrassa les tres obres donades.
Verdós mostra a l'alcalde de Terrassa les tres obres donades. | A.T.
Redacció
14 de juny del 2017
Actualitzat a les 11:13h
El Museu de Terrassa compta al seu fons amb tres noves pintures de l'artista Ignasi Verdós. Aquest dimarts ha tingut lloc a la Casa Alegre de Sagrera l'acte de donació de les obres al Museu de Terrassa. Hi ha assistit el mateix pintor i la conservadora del Museu de Terrassa Gemma Ramos, a més de l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i el tinent d'alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado.

Ignasi Verdós (Terrassa, 1934) cursà estudis de dibuix amb el mestre i pintor terrassenc Ramon Cortés. Posteriorment s’inicià en la pintura a l’oli com a autodidacta i, a Mura, entrà en contacte amb Miquel Piñol, pintor i mestre de Belles Arts a Barcelona. També es formà, a l’Escola Municipal d’Arts Aplicades de Terrassa, en les diferents tècniques del dibuix i de la pintura al natural. Ignasi Verdós sempre ha sentit una gran atracció per pintar paisatges del natural.

La seva obra recull un treball continuat d’experimentació vers una paisatgisme de caire postimpressionista i, al mateix temps, amb tocs d’abstracció. Ha exposat la seva obra a Terrassa, Sabadell, Manresa, Matadepera, Navarcles, Mura, Barcelona, Santanyí (Mallorca), Graz (Austria) i Amsterdam (Holanda).