L'àmbit de servei sociosanitari de MútuaTerrassa celebra la seva jornada anual

Comptarà amb la presentació de 8 treballs i experiències vinculades al terreny sociosanitari, aquest dimecres

Redacció
13 de juny del 2017
Actualitzat a la 13:08h
Amb el propòsit de donar a conèixer les experiències i els treballs desenvolupats el passat 2016 en matèria sociosanitària, demà dimecres 14 de juny l'edifici docent acollirà la IX jornada científica de l'Àmbit de Servei Sociosanitari, la qual comptarà amb les exposicions de diversos professionals d'aquest àmbit provinents de diferents centres gestionats per la Fundació Vallparadís de MútuaTerrassa.

La inauguració anirà a càrrec del Dr. Esteve Picola, director general de l'entitat i del Sr. Ramon Ramells, gerent de l'Àmbit de Servei Sociosanitari. A continuació i prèvia presentació dels treballs, el Dr. David Dalmau, director de la Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa, durà a terme una presentació amb la voluntat de fer palès com aquesta fundació canalitza el suport institucional a la investigació tant en la recerca biomèdica com social.

Acte seguit s'esdevindran les presentacions dels vuit treballs i experiències, totes elles vinculades al terreny sociosanitari i centrades en aspectes tan diferenciats com la teràpia assistida amb animals amb persones amb discapacitat intel·lectual i TEA, la psicoteràpia grupal en persones afectades per un ictus o les voluntats anticipades en persones amb trastorn mental sever.

La conferència de la jornada d'enguany anirà a càrrec de la Sra. Margarita Pla Consuegra, doctora en el Programa de Psicologia Social de la UAB i docent del Departament d'Infermeria de Salut Pública, Salut Mental i Materno-infantil de la UB. A la cloenda hi intervindrà novament el Sr. Ramon Ramells i la Sra. Ma Emília Gil, adjunta a la direcció general de l'entitat i directora corporativa de Docència, Recerca i Innovació.