L'Euncet presenta la seva col·lecció de llibres sobre gestió empresarial

El primer volum està destinat a l’àrea de gestió empresarial i el segon se centra en l’àrea de comptabilitat de costos

L'acte de presentació dels llibres de l'Euncet.
L'acte de presentació dels llibres de l'Euncet. | Euncet
Redacció
13 de juny del 2017
Actualitzat a les 12:17h
L'Euncet Business School, amb seu a Terrassa, ha presentat la seva primera col·lecció de títols de gestió empresarial. Es tracta d'"Epsilon", que estarà integrada per quatre volums, dels quals dos ja es troben al mercat.

Les obres que es troben a la venda són "Cómo hacer un plan de empresa EUNCET" i "Casos de contabilidad de costes EUNCET", dues obres que han sortit del claustre docent de l'escola. El segon volum exposa 42 casos, amb les respectives solucions, recollits en el decurs de la història acadèmica de la mateixa EUNCET. La col·lecció es completarà amb dos títols més que abordaran l'àrea del màrqueting i, l'altre, el procés d'internacionalització de l'empresa, que s'editaran fins el 2019. La col·lecció s'ha realitzat amb la col·laboració de l'editorial OmniaScience. Els llibres es poden adquirir a través d’Amazon, en versió PDF i paper. 
 
Per la directora del Comitè Editorial de EUNCET, Paola Mastrantonio, aquesta col·lecció suposa "un esforç de sistematització del coneixement de l'escola i de concreció del nostre mètode propi de treballar i d'ensenyar als alumnes". La doctora en Economia afegeix també que aquesta col·lecció "és fruit de l'esforç dels professors que han abocat el seu interès i dedicació personal".

Pel que fa a "Cómo hacer un Plan de Empresa EUNCET", un dels manuals que de manera tutoritzada utilitzen els alumnes de MBA del centre per als plans de negoci, Mastrantonio explica que "un dels seus aspectes atractius és que es pot seguir fàcilment, encara que la persona no tingui una gran formació en el món empresarial".  D'aquesta manera, aquest llibre esdevé una eina útil per a les persones que lideren projectes empresarials i volen millorar el seu negoci.

A més, segons explica Mastrantonio, darrere de "Casos de Contabilidad de Costes EUNCET" "hi ha un gran esforç de l'equip docent a recopilar i transformar en llibre acadèmic tota la trajectòria acadèmica de l'àrea econòmica i financera de l'escola".
 

L'acte de presentació dels llibres de l'Euncet. Foto: Euncet