Jordi Cuixart parla aquest dimecres a Terrassa sobre el referèndum i la República Catalana

El president d'Òmnium Cultural farà una xerrada al Centre Cultural Terrassa

Jordi Cuixart, president d'Òmnium Cultural, serà aquest dimecres a Terrassa.
Jordi Cuixart, president d'Òmnium Cultural, serà aquest dimecres a Terrassa. | Adrià Costa
Redacció
13 de juny del 2017
Actualitzat a les 9:54h
Aquest dimecres 14 de juny el Centre Cultural Terrassa acollirà una xerrada del president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart. L'acte servirà perquè Cuixart parli sobre el referèndum i la República Catalana.

Cuixart explicarà com viu el procés sobiranista, pocs mesos abans del referèndum, mentre l'estat no atura l'ofensiva judicial de multes, querelles i inhabilitacions per evitar que la ciutadania voti lliurement. Malgrat una multa de 330.000 euros, Òmnium està treballant intensament en la planificació de la campanya pel referèndum sobre la independència i per la unitat d'acció de tots els sobiranistes.

Amb més de 65.000 socis i 40 seus territorials, l'entitat destaca que els catalans segueixen protagonitzant la revolta democràtica més important d'Europa i, com ja van fer sota el paraigua de les campanyes "Ara és l'Hora", el paper de la gent i la societat civil serà clau.

Jordi Cuixart i Navarro és nascut a Santa Perpètua de Mogoda (1975), fill de mare murciana i pare badaloní, i actualment viu a Barcelona. En l’àmbit professional, és graduat en Disseny Industrial i Desenvolupament de Projectes Mecànics per l’Escola Industrial de Sabadell. És fundador i president d'una empresa especialitzada en la maquinària de packaging.

És membre del Centre Metal∙lúrgic de Catalunya i de la fundació privada d’empresaris FemCat. Cuixart va entrar a la junta nacional d’Òmnium encapçalada per Muriel Casals com a tresorer, el 2010, abans de ser-ne el vicepresident segon i ser nomenat president el desembre del 2015. És soci d’Òmnium des del 1996.

La xerrada de Cuixart serà a l'Aula Magna del Centre Cultural Terrassa (rambla d'Ègara, 340) a les 19.30 hores.