Les JERC Viladecavalls es refunden després de 2 anys d'inactivitat

Quatre joves del poble aposten per engegar de nou les Joventuts d'Esquerra Republicana

Martí Pedret, portaveu de les JERC Viladecavalls, a l'esquerra, i Marçal Llimona, secretari d'organització.
Martí Pedret, portaveu de les JERC Viladecavalls, a l'esquerra, i Marçal Llimona, secretari d'organització. | JERC Viladecavalls
Redacció
12 de juny del 2017
Actualitzat a les 9:15h
Les JERC de Viladecavalls han ressuscitat, dos anys després de la seva dissolució, gràcies a l'empenta de quatre joves. Martí Pedret, Víctor Palacios, Albert Sort i Marçal Llimona han tornat a engegar les Joventuts d'Esquerra Republicana a Viladecavalls. Ho fan, diuen, "en un moment de transició cap a la llibertat nacional d’aquest país, un moviment d’alliberació i, en definitiva, una lluita històrica que ens precedeix de generacions passades". "És per aquest motiu que hem decidit organitzar-nos com a Secció Local i coordinar accions pel poble i també pel país, sempre constructius", afegeixen.
 
Martí Pedret n’és portaveu, mentre que Marçal Llimona secretari d’Organització i Comunicació, Víctor Palacios exerceix com a secretari de Finances i l’Albert Sort és secretari d’Acció Política. Per fer extensiu el seu projecte han convocat una assemblea oberta a tothom aquest dilluns.
 
"Treballarem incansablement per fer arribar els arguments del Sí a una República Catalana a tots/es els/les joves del poble, i arribarem fins al final amb el Referèndum d’independència que el Govern de la Generalitat de Catalunya s’ha compromès a celebrar aquest proper 1 d’octubre. I, sobretot, ho farem amb el clar convenciment que, entre totes i tots, farem les bases d’una República democràtica, socialment justa, neta de corrupció i lliure, per la qual sentir-nos orgullosos", afirmen en un comunicat.