Poble Nou, Sant Llorenç, Roc Blanc, Montserrat i Can Boada, de Festa Major

Cinc barris de Terrassa celebren la seva festa en un cap de setmana en què el bon temps acompanyarà

Redacció
09 de juny del 2017
Actualitzat a les 12:48h
El Bitxo del Torrent Mitger és un dels protagonistes de la Festa Major del Poble Nou - Zona Esportiva.
El Bitxo del Torrent Mitger és un dels protagonistes de la Festa Major del Poble Nou - Zona Esportiva. | Arxiu
Cinc barris de Terrassa viuran aquest cap de setmana la seva Festa Major. Activitats com exhibicions, balls, tallers infantils, xocolatades o festes de l'escuma es deixaran veure a Can Boada, Montserrat, el Roc Blanc, Sant Llorenç i el Poble Nou - Zona Esportiva, en uns dies en què es preveu que el bon temps i la calor acompanyin.

Can Boada comença els actes aquest mateix divendres, amb l'Hora del Show i una sessió de ball al Casal de Can Boada. Dissabte al matí serà el torn dels tallers infantils i les atraccions d'aigua, així com de les exhibicions i el zumba, a la plaça d'Agustí Bartra. A partir d'aleshores l'acció es trasllada a la plaça Lluís Companys, amb un concert a la nit, i amb els actes de diumenge: concursos, una festa Holi, un espectacle infantil i una festa de l'escuma, abans de deixar pas a la música i el ball per tancar la festa major.

A Montserrat, l'esport és el protagonista de l'inici de la festa. Dijous i divendres diversos partits de futbol i bàsquet deixaran pas a la cercavila i els malabars de foc, l'animació musical i el concert. Dissabte hi haurà més competicions esportives i de jocs, i a la tarda, actuacions, el pregó i el ball de festa major. Diumenge serà el torn de la xocolatada, la festa de l'escuma, una cercavila, una paella popular i un bingo, a més d'altres actuacions.

El Roc Blanc començarà, aquest mateix divendres, amb un concurs de baldufes, una cercavila i una classe de ball, per tancar el dia amb un concert i una sessió de DJ. Dissabte serà el torn dels més petits, amb jocs i tallers, i una xocolatada. Diverses exhibicions i un ball tancaran un dia en què l'altre protagonista serà el comerç del barri, que sortirà al carrer durant tota la jornada. La Festa de l'escuma, la paella popular i el teatre posaran fi, diumenge, a la festa.

A Sant Llorenç, la cercavila i el pregó, juntament amb un karaoke i una sessió musical, donaran el tret de sortida a la festa major. Dissabte hi haurà una competició d'skate, una festa Holi i una festa de l'escuma, així com activitats esportives i musicals i un correfoc. Diumenge serà el torn de diversos tallers infantils, el vermut popular, i altres activitats com un concurs de dibuix, balls i havaneres.

Per últim, el Poble Nou - Zona Esportiva celebra la festa major començant pel pregó, la sardinada i un espectacle de foc infantil aquest divendres. Dissabte hi haurà activitats infantils, exhibicions, una festa de l'escuma i una xocolatada, a més de la Nit de Foc del Bitxo del Torrent Mitger i una botifarrada popular abans del ball amb l'orquestra. Per últim, diumenge serà el torn d'una cursa popular i una pedalada, a més d'una paella i un seguit de concerts.