Construiran 80 pisos nous en plena zona universitària de Terrassa

Una promotora engega un projecte al solar de l'antic Vapor Flotats, entre els carrers de Colom i de Rafael Roig i la rambla de Sant Nebridi

La nova promoció de pisos, en una reproducció virtual.
La nova promoció de pisos, en una reproducció virtual. | Corp
Redacció
09 de juny del 2017
Actualitzat a la 13:29h
Després de la forta crisi econòmica, el sector de la construcció comença a recuperar-se. En aquest context, una nova promoció amb vuitanta nous pisos començarà a construir-se a finals d'aquest any en plena zona universitària de Terrassa.

L'encarregada de fer-ho serà la promotora immobiliària Corp, que construirà 80 habitatges, distribuïts en quatre escales i amb piscina a la coberta, i un local comercial de 350 metres quadrats. En total, seran 12.350 metres quadrats construïts, amb habitatges de 2, 3 i 4 dormitoris, places de pàrquing i trasters, i àtics amb grans terrasses.

El projecte serà a l'antiga fàbrica tèxtil Flotats, entre el carrer de Colom, el de Rafael Roig i la rambla de Sant Nebridi, davant de l'Escola Superior d'Enginyeries Industrial, Aeronàutica i Audiovisual de Terrassa, i a tocar de l'ESCAC, entre d'altres.

La intenció de la promotora és apostar per "dotar el projecte de zones comuns polivalents, espais d'oci amb piscina, tot això en espais lluminosos, diàfans i més integrats entre si, en habitatges amb àmplies terrasses i balcons que garanteixin la lluminositat de cadascuna d'elles amb acabats personalitzables i d'alta qualitat de sèrie en totes les zones".

La promotora Corp, que va néixer durant la crisi econòmica, el 2008, té previst començar a vendre la nova promoció a finals del 2017, i començar les obres entre finals d'aquest any i el principi del 2018. 
 

L'antiga fàbrica tèxtil Flotats, al carrer de Colom. Foto: GSV