La festa major de Poble Nou-Zona Esportiva porta una nova cursa del Circuit Activa't

Diumenge també tindrà lloc la Cursa de la Campana, a Vacarisses

Redacció
09 de juny del 2017
Actualitzat a les 10:46h
El proper diumenge, 11 de juny de 2017, a les 9.15 hores, es donarà el tret de sortida a una nova edició, la dotzena, de la Cursa Popular Poble Nou – Zona Esportiva que se celebra amb motiu de la Festa Major del Barri. Organitzada per l’Associació de Veïns de Poble Nou- Zona Esportiva, "La Sosi", amb el suport de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i NemRàpid Running Club.
 
La matinal atlètica s’iniciarà amb la celebració de la cursa infantil, 1 km, a partir de les 9.15 hores.  La cursa d’adults, d’ aproximadament 5 km, té previst el seu inici a les 9.45 hores. La sortida i arribada es farà davant el Centre Cívic Avel·lí Estrenjer (C/ Escultor Blai) i al costat de la seu social de "La Sosi" (C/ Pardo Bazán, 96).

Els participants a la dotzena edició de la Cursa Popular Poble Nou – Zona Esportiva podran recollir els seus dorsals i obsequi de la cursa en les instal·lacions de Decatlhon Terrassa (Parc Vallès) el divendres 9 de juny de 18 a 22 hores i el dissabte 10 de juny de 10 a 13 hores.
 
Cursa de la Campana
 
El mateix diumenge, a les 9.00 hores, s’iniciarà la desena edició de la Cursa de muntanya de Vacarisses, la Cursa de la Campana, organitzada per l’Associació Esportiva Corredors.cat juntament amb l’Ajuntament de Vacarisses i amb la col·laboració de l’A.E. VacarissesCorre, cursa adscrita al calendari del Circuit de Curses Activa’t.
 
Aquesta cursa comptarà amb un recorregut de 14’70 km / 542 metres desnivell positiu. Es desenvoluparà per trams de pista i corriols. La sortida tindrà lloc al Centre de la vila de Vacarisses i la seva arribada a l’Edifici La Fàbrica.
 
L'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa juntament amb MútuaTerrassa, patrocinen i organitzen el Circuit de Curses atlètiques Activa't, amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat.