El CAET presenta la nova temporada, amb estrenes i amb grans noms

Lluís Homar, Pau Miró, Clara Segura, David Selvas o Ramon Madaula seran part dels grans atractius de l'últim trimestre de l'any

El regidor de Cultura de Terrassa, Jordi Flores, presentant el nou cicle.
El regidor de Cultura de Terrassa, Jordi Flores, presentant el nou cicle. | Aj. Terrassa
Redacció
08 de juny del 2017
Actualitzat a les 12:10h

Lluís Homar i Pau Miró, Clara Segura, David Selvas i Ramon Madaula, Daniela Feixas, Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva, Anna Moliner, Nao Albet i Marcel Borràs són alguns dels noms que componen la programació de la nova temporada del CAET, el Centre d’Arts Escèniques de Terrassa.

El regidor de Cultura de l'Ajuntament terrassenc, Jordi Flores, ha destacat aquest dimecres, durant la presentació del programa, que el primer semestre del 2017 ha assolit una ocupació del 94%. La nova programació l'estrenarà l’espectacle Cutting Edge, del finlandès Kalle Nio, però també hi haurà la Terra Baixa protagonitzada per Lluís Homar, La Treva, amb Clara Segura, David Selvas i Ramon Madaula o Art amb el trio Arquillué, Orella i Villanueva.

A banda d'espectacles d'anomenada com aquests, la programació del CAET també incorpora propostes d’autoria contemporània com Simone, de Daniela Feixas, La sorpresa del roscón, una comèdia d’Elvira Lindo, o You Say Tomato, el musical de petit format de Joan Yago.

D'altra banda, el programa inclou tot un seguit d'espectacles de caire familiar, com són una versió musical del conte popular La Ventafocs; l'espectacle de màgia Moments màgics, amb Charlie el Mag; Tandarica Circus, un espectacle de circ absurd "de ritme trepidant"; La rateta, o Sol amb lluna.

Dues estrenes estatals per començar el trimestre

La programació dels últims tres mesos del 2017 arrencarà amb dues estrenes a l'estat espanyol: Cutting Edge, de la companyia finlandesa WHS, i Les Esqueiters, creada i dirigida pels actors catalans Nao Albet i Marcel Borràs.

Els dos títols seran al Teatre Principal: el primer, el 28 de setembre, combina màgia, dansa contemporània, barroquisme i arts visuals, buscant l'humor negre i una tragèdia minimalista. El segon, tot just el dia després, és una renovació de l'espectacle després d'una residència al teatre de Perpinyà, que barreja pensaments de patinadors i filòsofs a l'escenari.

La programació es completa amb onze espectacles més, cinc dels quals familiars, entre els quals destaquen èxits com Art, de Yasmina Reza i amb un repartiment de luxe: Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva, el 21 d'octubre al Teatre Principal; i el clàssic Terra Baixa, dirigit i protagonitzat per Lluís Homar, el 5 de novembre al mateix lloc. Per últim, el 19 de novembre hi haurà La treva de Julio Manrique, amb Clara Segura.

D'altra banda, el Teatre Alegria serà on es representin les funcions del cicle "Autoria contemporània", amb Simone, el 8 d'octubre, una comèdia dirigida per Ramon Simó i amb Anna Güell, Tilda Espluga i Daniela Feixas al repartiment, i el 12 de novembre hi haurà La sorpresa del roscón, un monòleg d'Elvira Lindo ampliat per Paco Mir, del Tricicle, i interpretat per Assun Planas.

El tancament d'aquest apartat arribarà el 26 de novembre amb You say tomato, un musical de petit format que explica una història d'amor, que signa Joan Yago i amb la interpretació d'Anna Moliner i Joan Negrié.
 

El Teatre Principal acollirà les principals obres de l'últim semestre de l'any. Foto: Arxiu ND