Arran ataca l'oficina d'una empresa de treball temporal a Terrassa

L'organització juvenil es mostra farta "de que hi hagi empreses que s'enriqueixin a base d'explotar-nos"

El vidre de l'oficina de l'ETT, trencat.
El vidre de l'oficina de l'ETT, trencat. | Arran Terrassa
Redacció
08 de juny del 2017
Actualitzat a les 11:22h
Arran, l'organització juvenil de l'esquerra independentista, ha atacat aquest dimecres la seu d'una empresa de treball temporal de Terrassa. Concretament, els joves han enganxat cartells i han esquerdat l'oficina de l'empresa GCT a la plaça d'Adelina Gregoriano, a tocar del parc de Sant Jordi.

L'acció, que han penjat i reivindicat al seu compte de Facebook, es deu a que "les joves estem fartes dels curros de merda, de que hi hagi empreses que s'enriqueixin a base d'explotar-nos". Arran Terrassa afirma que "per les ETT no són treballs temporals, sempre tindran joves disposades a currar en aquestes condicions".

L'organització afirma que "només podrem plantar cara a aquells pocs que s'enriqueixen gràcies a nosaltres si ho fem juntes i organitzades", tot fent referència al lema dels cartells que han penjat a l'oficina: "l'organització és la clau de la victòria". 

L'oficina de Terrassa no ha estat l'única acció d'Arran. A altres poblacions, com a Sant Cugat, també han rebut altres empreses de treball temporal, com Manpower. 

Fa pocs dies, la Cambra de Comerç va ser un altre dels blancs de l'organització juvenil. En aquell cas, la patronal va ser atacada amb pintades i cartells per la seva vinculació amb Mina Pública d'Aigües de Terrassa en ple procés de municipalització del servei a Terrassa.
 

La porta de l'oficina de GCT, plena de cartells d'Arran. Foto: Arran Terrassa