El CN Terrassa s'imposa en prebenjamí 2009 en el Torneig de l'Escola de Futbol

Mercantil, en dues ocasions, Argentona, Sarrià i Can Rull guanyen les altres cinc categories en joc

Un dels partits del CN Terrassa en el seu torneig.
Un dels partits del CN Terrassa en el seu torneig. | CN Terrassa
Redacció
07 de juny del 2017
Actualitzat a les 17:13h
El CN Terrassa va adjudicar-se el títol en la categoria prebenjamí 2009 en la vint-i-quatrena edició del Torneig de l’Escola de Futbol que va disputar-se el cap de setmana passat. L’esdeveniment, emmarcat enguany en el programa d’actes del 85è aniversari de l’entitat, va aplegar més de 300 jugadors d’entre 6 i 10 anys de 12 clubs diferents. El Mercantil, en dues ocasions, el Can Rull, el Sarrià i l’Argentona van vèncer les altres cinc categories en joc.
 
El CN Terrassa A va superar el Gimnàstic Manresa en la final de la categoria prebenjamí 2009 per 5 a 0. Abans, havia superat l’EF Ángel Pedraza en semis per 3 gols a 0 i el Sarrià (6-1) i el Júnior (3-1) a la fase de grups. En el matx pel tercer i quart, l’EF Ángel Pedraza va desfer-se del CN Terrassa B per a 4 a 2.
 
El títol en la categoria benjamí 2007 va correspondre a l’Argentona. En la primera fase, va derrotar el CN Terrassa B (1-0) i el Júnior (5-1). En semifinals, va batre el Sarrià per 3 a 1, mentre que en la gran final va superar el CN Terrassa A per 2 a 1. En el matx per la tercera i quarta plaça, el Sarrià va vèncer el Júnior per 3 a 1.
 
Quant a la categoria benjamí 2007/08, el Sarrià va adjudicar-se el triomf després de doblegar el Can Rull (7-1) i el CN Terrassa D (1-0) en la primera fase. En semifinals, va superar el Júnior per 2 a 0 i va posar la cirereta en la gran final contra el CN Terrassa C, al qual va batre per 2 a 0. El Júnior va fer-se amb el tercer lloc en guanyar el Júnior per 4 a 1 en la final de consolació.
 
En la categoria prebenjamí 2009/10, el títol va recaure en el Can Rull, que va derrotar en la final el CN Terrassa C per 2 a 0. En semifinals, havia batut el CN Terrassa D per penals després que el partit acabés en empat a dos. En el matx pel tercer i quart lloc, el CN Terrassa D va superar el Mirasol-Baco Unión  en la tanda de penals. El partit havia finalitzat en empat a un.
 
Finalment, el Mercantil va imposar-se en les dues categories que van disputar-se divendres a la tarda, prebenjamí 2010 i patufets 2011, que van desenvolupar-se en format triangular. En la categoria prebenjamí 2010, va proclamar-se campió en guanyar 7 a 0 el CN Terrassa E i 3 a 2 la Unió Jabac Terrassa, que va concloure en segon lloc en derrotar els amfitrions (3-1). Pel que fa a la categoria patufets 2011, el Mercantil va adjudicar-se el títol en sumar quatre punts gràcies a la victòria contra la Unió Jabac Terrassa (4-1) i l’empat a dos contra el CN Terrassa A. La Unió va finalitzar segona en endur-se el triomf en el derbi local per 4 a 2.