Un cotxe bolca després d'un xoc quan circulava a gran velocitat per Terrassa

Els Bombers van haver d'excarcerar el conductor, que va donar positiu en les proves d'alcoholèmia

El cotxe bolcat al carrer dels Voluntaris Olímpics.
El cotxe bolcat al carrer dels Voluntaris Olímpics. | X. F.
Redacció
06 de juny del 2017
Actualitzat a les 17:45h
Els Bombers van haver de rescatar el conductor d'un turisme que va bolcar aquest dilluns al vespre a la carretera de Matadepera, després de perdre el control en girar pel carrer dels Voluntaris Olímpics. El conductor circulava a gran velocitat quan va xocar amb un altre turisme, i va acabar bolcant al bell mig del carrer dels Voluntaris Olímpics.

Dues unitats de la Policia Municipal de Terrassa van tallar el carrer dels Voluntaris per facilitar les tasques dels efectius de Bombers, que van haver d'excarcerar el conductor de dins del vehicle. Com que el propi conductor va informar els agents que havia consumit substàncies tòxiques, el van sotmetre a les proves d'alcoholèmia, on va donar resultat positiu, de 0,28 mg/l. També li van fer la prova de drogues, amb resultat negatiu, tot i que se li van trobar 1,8 grams de marihuana al damunt.

El conductor va ser traslladat a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa per ser atès de les lesions, i la grua va retirar el vehicle del mig de la calçada.
 

Els Bombers van haver de rescatar el conductor de l'interior del vehicle. Foto: X. F.