El Centre de Dansa de Catalunya porta «Coppèlia» al Centre Cultural Terrassa

L'espectacle està adreçat a un públic familiar i serà aquest dissabte a les sis de la tarda

La Torre
06 de juny del 2017
Actualitzat el 08 de juny a les 12:45h
Coppèlia.
Coppèlia. | CCT
Els directors del CDC Roser Muñoz i Joan Boix porten a escena al Centre Cultural Terrassa el ballet "Coppèlia". basat en el conte d’I.T Hoffman i creat per l’Òpera de París al 1870, amb música de Leo Delibes i interpretat per alumnes del Centre de Dansa de Catalunya (CDC). L’espectacle, adreçat al públic familiar, tindrà lloc aquest dissabte, a les 18 hores.

Coppèlia és un conte romàntic i còmic situat en un poblet centreeuropeu que explica la història de l’excèntric Doctor Coppelius (interpretat per Joan Boix), un artesà que vol crear una nina amb vida i dotar-la d’ànima, Coppèlia. Un dia, Franz tafaneja per la finestra del taller de Coppelius i entreveu el que li sembla una noia molt bonica però que en realitat es tracta de Coppèlia. L’artesà Coppèlius intentarà robar l’ànima de Franz per donar vida a la preciosa figura.

Dirigit i creat per Roser Muñoz i Joan Boix l’any 2010 a L’Hospitalet de Llobregat, compten amb més de 20 anys com a primers ballarins de prestigi internacional a companyies com el Ballet Nacional de Marsella, les òperes de Leipzig, Hannover i Düsseldorf, i són convidats a gales internacionals de dansa.

Els alumnes de Formació Clàssica del CDC són escollits mitjançant una audició. La formació es resumeix en tres cicles de dos anys on es treballa la dansa clàssica, el repertori, el pas a dos i la tècnica de salts i puntes, així com la dansa contemporània.

El CDC participa també anualment en la programació de la Temporada BBVA de Dansa del Centre Cultural Terrassa amb la representació d’El Trencanous, una de les cites de més èxit en període nadalenc i que any rere any exhaureix les entrades.

La representació serà aquest dissabte, 10 de juny, a les sis de la tarda. Té una durada aproximada d'una hora i quinze minuts, i les entrades tenen un preu de 10 euros.