Bona collita de medalles del Club Gimnàstic Terrassa a Salt

Clara Navarro ha finalitzat primera en la classificació general, amb medalla a tots els aparells

Clara Navarro, al lloc més alt del podi.
Clara Navarro, al lloc més alt del podi. | Club Gimnàstic Terrassa
Redacció
06 de juny del 2017
Actualitzat a les 9:45h
El darrer cap de setmana es van celebrat a la ciutat de Salt les fases finals dels campionats de Catalunya de Gimnàstica Artística Femenina, en les quals el Club Gimnàstic Terrassa hi ha tingut representació amb uns molt bons resultats.

En Via Olímpica el principal èxit l'ha protagonitzat Clara Navarro, primera classificada a la classificació general, i que ha aconseguit medalla en tots els aparells: or en asimètriques, plata en salt i terra, i bronze en barra. La seva companya Claudia Villalba ha estat quarta a la general i ha aconseguit l'or en barra i el bronze en terra. En el mateix nivell, Carla Martin ha estat vuitena a la general i Tara Mancebón ha estat desena.

Marta Sànchez, en nivell 10, amb una actuació irregular atès que encara no assolit prou ritme de competició, ha aconseguit l'or en salt i la plata en terra, i ha finalitzat sisena en la general.
També en Via Olímpica Nivell 5, Paula Flores ha estat tretzena a la general i Iris Espigares quinzena. En nivell 6 Mariona Fu Sacristán ha finalitzat dissetena.

En Base, nivell 3 petites, ha destacat l'actuació d’Uma Utiel, que ha aconseguit la medalla de bronze en salt, i ha finalitzat desena a la general, mentre que Alma Freixes ha conclòs en tretzena posició.

En Edat Escolar, ha destacat per sobre de tot l'actuació de Saule Cayuela, en nivell D4, que ha aconseguit la primera posició general i l'or en asimètriques, barra i terra. La seva companya Lidia Marrufo ha finalitzat tretzena. En nivell C4, Maria Melgarejo ha finalitzat tercera a la general, i ha aconseguit plata en terra i bronze en barra, mentre que Liana Pinto s’ha penjat dos ors, en asimètriques i terra, finalitzant sisena a la general. En el mateix nivell Nora Fernàndez ha finalitzat tretzena a la general.

Finalment, en Promogym, l'única classificada per la final, Africa Valiente en P2A, ha finalitzat onzena en la classificació general.

Un cop celebrades les fases finals, a mitjans de juny es celebrarà el campionat de Catalunya, al qual es classifiquen les deu millors gimnastes de cada categoria i nivell.