El Teatre-Auditori de Sant Cugat marca un rècord superant el 93.000 assistents

Aquesta temporada s'han programat 75 espectacles en 102 funcions

Redacció
05 de juny del 2017
Actualitzat a les 11:08h
El Teatre-Auditori de Sant Cugat ha tancat la temporada amb 93.740 espectadors. Un rècord d'assistència en un període comprés des del passat mes de setembre i fins el proper juliol. Les dues últimes cites que han servit per tancar aquesta xifra han estat el Mag Pop i Roger Hodgson of Supertramp.
 
La Gran Il·lusió de l'il·lusionista de Badia l'han pogut veure 8.280 persones en deu funcions que han servit per tancar la gira. D'altra banda, el concert excepcional del cofundador de la banda britànica tindrà lloc el proper 13 de juliol i ja estan les localitats esgotades.
 
Aquesta temporada l'Auditori ha programat 75 espectacles en 102 funcions, sense comptar el Festival Petits Camaleons --se celebra a l'octubre--, amb la presència de grans companyies com Cheek by Jowl amb The Winter's Tale dirigida per Declan Donnellan, el Sant Petersburg Festival Ballet amb el Llac dels cignes i Blanca Li i Maria Alexandrova amb Déesses et dèmons, entre d'altres.
 
L'ocupació d'aquests espectacles ha superat el 80%, amb un total de 68.662 espectadors i un 55,21% de les entrades s'han obtingut per Internet.
 
De cara a la propera temporada, s'ha fet un petit avançament d'artistes que desfilaran per l'escenari santcugantenc com Manel, Jarabe de Palo, Faemino y Cansado, el musical Priscilla, reina del desert i Chucho Valdés i Gonzalo Rubalcaba, en el marc del 49 Festival de Jazz de Barcelona, ​​entre d'altres.