VÍDEOS Així van celebrar la «duodécima» els madridistes de Terrassa

Centenars de persones van omplir la plaça de l'Aigua aquest dissabte a la nit

Redacció
05 de juny del 2017
Actualitzat a les 10:38h

Els seguidors del Reial Madrid estan d'enhorabona des d'aquest dissabte, quan el club va imposar-se a la Juventus de Torí a la final de la Champions League, aconseguint el seu dotzè títol en aquesta competició.

Arreu del món els seguidors blancs van sortir al carrer a celebrar-ho. I un dels llocs on els madridistes es van deixar sentir va ser a Terrassa, on, des dels últims minuts del partit, es van poder sentir crits, botzines i petards a tota la ciutat.

Tot i això, l'epicentre de la celebració va ser, un cop més, la plaça de l'Aigua, un indret que ja s'ha convertit en tradicional per celebrar els èxits del club blanc i, també, de la selecció espanyola. Centenars de persones, equipats amb bufandes, banderes i, fins i tot, bengales, van concentrar-s'hi per celebrar la victòria del seu equip. 

Terrassa és una de les ciutats on els seguidors blancs tenen una major presència a Catalunya. De fet, hi ha fins a sis penyes madridistes a la capital vallesana, segons la mateixa web del club: la Peña Terrassense, la Peña La Quinta del Buitre de Terrassa, la Peña La Octava, la Peña Las Magnolias, la Peña Can Jofresa i la de Les Arenes.