Ciutadans de Terrassa defensen la B-40 i l'estació de Can Boada

El seu partit ha tombat les esmenes que demanaven aquestes inversions per a Terrassa, i la secció local ho justifica amb què "s'han de prioritzar les partides socials"

Redacció
03 de juny del 2017
El portaveu de Ciutadans a Terrassa, Javier González, ha manifestat després de conèixer aquesta setmana l'aprovació dels Pressupostos Generals de l'Estat que des del partit taronja "volem que s'acabi el tram de l'autovia B40 entre les localitats d'Abrera i Terrassa, i que es construeixi la nova estació de Renfe a Can Boada".

González ha afegit, no obstant això, que des de Ciutadans Terrassa "recolzem la postura del nostre partit al Congrés i l'increment d'inversió per 2017". El regidor ha afegit que la secció local del partit entén que "cal prioritzar les partides socials en el marc d'uns pressupostos que encara han de fer front a les repercussions de la crisi econòmica".

L'edil també ha explicat que "gràcies al paper imprescindible de Ciutadans en l'aprovació d'aquests pressupostos, Catalunya serà la segona comunitat autònoma que més inversió rebrà de tot el territori espanyol". "El nostre partit segueix apostant per la sensatesa, el diàleg i la responsabilitat", ha conclòs.