La Maurina, Ca n'Aurell i el Cementiri Vell celebren la seva Festa Major aquest cap de setmana

Exhibicions, música, àpats i cultura popular ompliran els carrers d'aquests tres barris aquest cap de setmana

Redacció
02 de juny del 2017
Actualitzat a les 15:38h
Tres barris de Terrassa celebren la seva Festa Major aquest cap de setmana. Es tracta de La Maurina, de Ca n'Aurell i del Cementiri Vell.

La Maurina celebrarà tres dies de Festa Major, començant aquest mateix divendres amb la Festa Jove. Una projecció de cinema serà l'estrena, abans de passar, a les deu de la nit, al 3r Torneig Futbolero Maurinero nocturn i a l'actuació de foc dels Diables de la Maurina. A les onze, el grup Cotton 4 posarà la nota musical a l'escenari del carrer Santa Maria de Mazzarello.

Dissabte al matí serà el torn de la cursa infantil solidària, l'exposició de motos clàssiques i una actuació de ball, així com una botifarrada. A la tarda, els plats forts: la cercavila pels carrers del barri i un acte en homenatge a l'activista veïnal Apolo Giménez, mort el passat mes de març. Al vespre s'hi projectarà la final de la Champions League de futbol, per acabar amb una batucada i un concert del grup Hokele.

Per últim, diumenge començarà amb una festa de l'escuma, abans de passar al dinar de convivència i a la gala final del concurs Maurina Talent.

Pel que fa a Ca n'Aurell, la coral infantil de Tons i Sons donarà el tret de sortida a la festa, a les sis de la tarda d'aquest divendres a la plaça del Progrés. Dissabte, al mateix lloc, hi haurà una fira d'artesania, jocs infantils i diverses sessions de música i ball: el jazz i el blues de The Young Ones, el pop dels anys 60 dels Egar Boys i les sardanes, amb la Principal de Terrassa.

Diumenge, mentre al parc de Sant Jordi hi haurà un espectacle de titelles, un concert de la Banda de Matadepera i la cantada d'havaneres amb rom cremat, la plaça del Progrés viurà una exhibició de karate, i la diada castellera dels Castellers de Terrassa, que comptarà amb els Castellers de Lleida i els d'Esparreguera com a convidats. Al vespre serà el torn del Drac Baluk Astharot i Diables de Ca n'Aurell, que celebren la Canaurellada amb una trobada de bèsties.

Per últim, el Cementiri Vell tindrà una marató de country, una exhibició de salsa i una paellada popular el dissabte, mentre que diumenge hi haurà una pedalada popular pel barri, una xocolatada popular amb festa infantil inclosa, una exhibició de ball en línia i un pícnic popular.