La Torre sorteja entrades per veure «Coppèlia» al Centre Cultural Terrassa

L'espectacle familiar del Centre de Dansa de Catalunya serà al Centre Cultural Terrassa el dissabte 10 de juny a les sis de la tarda

La Torre
02 de juny del 2017
Actualitzat a les 14:50h
Coppèlia.
Coppèlia. | CCT
La Torre sorteja un pack familiar de quatre entrades (dos adults i dos nens) per anar a veure l'espectacleCoppèlia, del Centre de Dansa de Catalunya, que dissabte 10 de juny, a les sis de la tarda, serà al Centre Cultural Terrassa (rambla d'Ègara, 340, Terrassa).

Els directors del CDC Roser Muñoz i Joan Boix porten en escena aquest ballet basat en el conte d’ I.T Hoffman creat per l’Òpera de París al 1870, amb música de Leo Delibes i interpretat per alumnes del CDC. Joan Boix dóna vida a l’excèntric Doctor Coppelius.

Coppèlia és un conte romàntic i còmic situat en un poblet centreeuropeu que explica la història de Coppelius, un jove artesà, creador de ninots i la seva relació amb la jove Swanilda i el seu promès Franz.

Normes del Sorteig:

- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic i indicar la població de residència.
- El termini per participar al sorteig es tancarà el proper dijous, 8 de juny, a les 10:00 hores. 
La Torre farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.