Detingut per intentar robar un cotxe i amenaçar un vianant amb una navalla

El presumpte delinqüent, un vell conegut de la policia, va acabar a l'hospital després d'autolesionar-se | Els fets van passar al barri de Ca n'Aurell de Terrassa aquest dimecres

Redacció
02 de juny del 2017
Actualitzat a les 11:22h
Un home va acabar detingut aquest dimecres al vespre per intentar robar a l'interior d'un cotxe al barri de Ca n'Aurell de Terrassa i amenaçar un dels homes que l'havia retingut amb una navalla.

Cap a les set del vespre, un particular va trucar la Policia Municipal de Terrassa per comunicar que, amb un altre ciutadà, havia aconseguit retenir un home que havia trencat el vidre d'un cotxe estacionat al carrer del Bruc, a l'alçada del carrer de Josep Trueta. 

S'hi van presentar dues dotacions policials, que van veure com dues persones n'immobilitzaven una al terra: el presumpte autor dels fets.

Els testimonis van informar els agents que l'individu havia trencat els vidres del turisme i també havia intentat forçar el pany d'una de les portes amb un tornavís i que, quan li van recriminar el que estava fent, va amenaçar un d'ells amb una navalla.

Els agents van identificar el responsable dels fets, que ja coneixien de delictes anteriors, i van detenir-lo per a traslladar-lo, posteriorment, a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa, ja que s'havia autolesionat i estava molt agressiu.

Un cop solventada aquesta situació, se'l van endur a la comissaria per iniciar les diligències judicials, per un delicte de robatori amb força i un altre d'amenaces. També es va contactar amb el propietari del cotxe afectat perquè es presentés a les dependències policials a fi de formalitzar la corresponent denúncia. 

A més, una patrulla de trànsit va pentinar la zona i va localitzar el tornavís, l'eina que s'havia utilitzat, presumptament, per cometre el delicte.
 

La cantonada dels carrers del Bruc i de Josep Trueta. Foto: GSV