Vicky Losada apadrina els equips femenins del Terrassa FC

L'equip vermell s'ha assegurat ja quatre equips i més de 60 jugadores de cara a la temporada que ve

Vicky Losada, amb jugadores del Terrassa FC.
Vicky Losada, amb jugadores del Terrassa FC. | TFC
Redacció
02 de juny del 2017
Ja és oficial. El Terrassa FC tindrà equips femenins la propera temporada. La Sala VIP de l’Estadi Olímpic de Terrassa ha acollit aquest dijous a la tarda la roda de premsa de presentació del projecte que ha comptat amb la presència del president del Terrassa FC, Jordi Cuesta, el vicepresident esportiu, Ildefons Doblas, el responsable del futbol femení, Ezequiel Segura, i la participació sorpresa d’una persona molt especial.

La terrassenca i jugadora del FC Barcelona i la selecció espanyola Vicky Losada no ha volgut perdre’s aquesta presentació i ha apadrinat l’acte.

Losada, que en un futur aportarà la seva experiència i els seus coneixements al futbol femení terrassista, ha reconegut que un dels seus desitjos a llarg termini és retirar-se al Terrassa FC. La jugadora s’ha mostrat molt optimista amb aquest projecte, del qual ha destacat que representa una molt bona notícia per al futbol femení i per a la ciutat.

Amb aquesta presentació arrenquen de forma oficial les inscripcions dels equips femenins del Terrassa FC a les oficines de l’Estadi Olímpic de Terrassa, que tenen un horari de dilluns a divendres de 10h a 13.30h i de 16.30h a 20h. De moment, quatre equips femenins i més de 60 jugadores estan completament confirmades.