L'egarenc Cristian García serà el nou entrenador del Terrassa FC

El fins ara jugador i secretari tècnic serà el relleu d'Agustín Vacas a la banqueta del club egarenc

Cristian García, amb el president Jordi Cuesta quan va fitxar pel club.
Cristian García, amb el president Jordi Cuesta quan va fitxar pel club. | Terrassa FC
Redacció
31 de maig del 2017
Actualitzat a les 22:10h
Cristian García serà l'entrenador del Terrassa FC per a la temporada 2017-2018. Cristian, que aquesta temporada exercia com a jugador i secretari tècnic al mateix temps, es va lesionar el genoll el passat mes de gener i va haver de dir adéu als terrenys de joc per a tota la temporada que ara ha finalitzat. Ara, Cristian farà el salt de la gespa a la banqueta, tot i que el club no ha confirmat encara oficialment el seu nomenament.

L'egarenc Cristian García Ramos (Terrassa, 21 de desembre de 1981) té en l'actualitat 35 anys. El 1999 va debutar amb el primer equip del Terrassa FC a Segona B i va ser un dels protagonistes de l'equip durant l'ascens a Segona A i durant l'època d'argent del club (2002-2005). Després del descens, va iniciar nous camins que el van portar per equips com el Poli Ejido, el Cadis, el Sabadell o el Tenerife, entre d'altres.

El futbolista, que va començar al lateral dret per acabar jugant al mig del camp, va tornar al Terrassa FC l'estiu passat, tot i que ja s'havia especulat amb el seu retorn el 2015. La seva arribada no va ser únicament com a jugador, sinó que també li ha servit per iniciar-se als despatxos com a secretari tècnic. A més, Cristian ha estat un dels capitans del primer equip. Tot i ser futbolista en actiu fins ara, que penjarà les botes definitivament, compta ja amb el carnet d'entrenador.

La notícia de la designació de Cristian García com a entrenador salta el mateix dia en què s'ha confirmat de manera oficial que Agustín Vacas no continuarà com a entrenador del primer equip del Terrassa FC. Així ho ha anunciat de manera oficial el club aquest dimecres a la tarda a través d'un comunicat. Agustín Vacas tanca així la seva etapa com a tècnic del Terrassa FC, que ha durat menys d'un any.

Un altre nom que havia sonat com a substitut de Vacas era el de Mario Gibanel, també exjugador del Terrassa. Diumenge va veure el partit contra l'Ontinyent al costat de Cristian, amic seu de l'època en què ambdós eren jugadors. Però Gibanel, candidat qui ja havia sonat quan es va destituir Toni Rodríguez l'octubre passat, continuarà l'any vinent vinculat a l'Atlètic de Madrid.