Agustín Vacas no continuarà com a entrenador del Terrassa FC

El club ha anunciat la desvinculació amb el tècnic que ha dut l'equip egarenc a la promoció d'ascens

Agustín Vacas, a l'esquerra, el dia de la seva presentació amb el Terrassa FC.
Agustín Vacas, a l'esquerra, el dia de la seva presentació amb el Terrassa FC. | Albert Prieto
Redacció
31 de maig del 2017
Actualitzat a les 17:44h
Agustín Vacas no continuarà com a entrenador del primer equip del Terrassa FC la temporada que ve. Així ho ha anunciat de manera oficial el club aquest dimecres a la tarda a través d'un comunicat. Agustín Vacas tanca així la seva etapa com a tècnic del Terrassa FC, que ha durat menys d'un any.

Vacas tanca la seva etapa com a tècnic terrassista després d'haver dirigit el primer equip durant els últims 30 partits oficials que ha jugat (28 de lliga i dos de play-off), aconseguint una molt meritòria tercera plaça i la classificació per a la promoció d'ascens a Segona Divisió B després de signar dues de les ratxes més positives del club.

El balanç d'Agustín Vacas al capdavant del Terrassa FC és de 16 victòries, 7 empats i 7 derrotes, a més d'encadenar nou partits seguits sense perdre (entre la jornada 13 i 21) i vuit partits oficials seguits sense perdre ni encaixar cap gol. En total, 843 minuts sense rebre cap diana, fet que supera el rècord que ostentava el Terrassa FC de la temporada 1933-34. El Terrassa FC, a més, ha sigut l’equip menys golejat de la passada temporada amb només 26 dianes encaixades.

Vacas, que ja havia militat al Terrassa FC com a jugador (1994-1996 i 1997-2000) va arribar al club egarenc el passat mes d'octubre en substitució del destituït Toni Rodríguez.