Arran Terrassa ataca la Cambra de Comerç per la seva vinculació amb Mina

El col·lectiu juvenil pinta l'edifici de la Cambra i assenyala l'entitat també presidida per Marià Galí com a "culpable"

Pintades d'Arran a la façana de la Cambra de Comerç.
Pintades d'Arran a la façana de la Cambra de Comerç. | Arran Terrassa
Redacció
31 de maig del 2017
Actualitzat a les 7:56h
La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa s'ha llevat avui amb pintades reivindicades per Arran Terrassa amb el rerefons de la municipalització de l'aigua. "L'aigua és de totes. Patronal culpable", s'hi llegeix. Des d'Arran s'afirma que accions d'aquest caire se seguiran repetint fins que l'aigua "torni a ser del poble".

La Cambra de Comerç està presidida per Marià Galí, president de la Fundació Mina, motiu pel qual des d'Arran han cregut oportú atacar la seu d'aquesta entitat. "Sí, Marià Galí el president d'una de les dues grans patronals terrassenques és també el president de la Mina", han escrit al seu Facebook. "No ens sembla casualitat i ens sembla necessari assenyalar un cop més a la Patronal com aquella que ens roba el que és nostre. Ells són els que s'enriqueixen a costa de nosaltres, els que privatitzen un bé que és de totes, l'aigua, fent-lo privat per quedar-se així tots els beneficis. Ells, que no tenen suficient amb explotar-nos en les nostres jornades laborals si tenim la 'sort' de tenir feina, sinó que també s'han de quedar un bé imprescindible per la vida com és l'aigua", expliquen des d'Arran a les xarxes socials.

Des d'Arran també justifiquen l'acció amb l'existència d'una SICAV vinculada a la gestió de l'aigua, presidida també per Galí i amb la directora de planificació de concessions de Suez España com a sotspresidenta, així com el president i sotspresident de la Cecot com a consellers de la SICAV.