L'Escola Pia celebra la Festa de Comiat de la Promoció 2015-2017 de batxillerat

Més de 400 persones van participar en el comiat dels estudiants

Redacció
31 de maig del 2017
Els estudiants de l'Escola Pia que acaben el batxillerat.
Els estudiants de l'Escola Pia que acaben el batxillerat. | Escola Pia
El passat dijous 25 de maig al saló d'actes de l'Escola Pia del carrer Col·legi es van aplegar més de 400 persones entre alumnes, pares i professors amb l'emoció a flor de pell per celebrar la Festa de Comiat de la Promoció 2015-2017 de batxillerat. Ja fa molts anys que se celebra aquest esdeveniment però sempre és diferent perquè són els alumnes els qui singularitzen cada festa de comiat fent-la única.

L'acte va incloure les ponències de representants dels alumnes, representants de les famílies (Josep Rodríguez i Montse León) i la direcció de l'Escola (Cristina Roca i Josep Lluís Cerrudo). No obstant, els protagonistes principals van ser tots i cadascun dels alumnes que van rebre l'anuari i es van poder fer la tradicional fotografia de promoció.

Així mateix, durant l'acte es van lliurar tres premis als millors expedients de la promoció i tres més als millors treballs de recerca. Els tres millors expedients van ser els de l'Ivan Ortiz Sánchez, la Júlia Martínez Berrar i la Irene Fernández Rodríguez. Els tres treballs de recerca guardonats van ser els de l’Adrià Carrasquilla Fortes ("Construcció d’un robot multifuncional"), la Mercè Borràs Llonch ("Un festival de cartells") i el Marc Gimeno León ("Automatització d’un telescopi amb Arduino"). Aquests premis no s’han d’entendre exclusivament a títol personal, sinó també com un reconeixement a tots els alumnes que han fet una bona feina al llarg de tots aquests anys en funció de les seves possibilitats.

Per finalitzar es va poder veure un fotomuntatge fet amb un recull de fotos dels dos cursos de Batxillerat i l’actuació del grup Ohana, integrat en part per alumnes d’aquesta promoció.