Sergi Cebrián revalida el títol de campió de Catalunya de Camp

L'arquer de Terrassa es va refer de les imprecisions i va guanyar el campionat

Sergi Cebrián, al centre, en el podi.
Sergi Cebrián, al centre, en el podi. | S.C.
Redacció
30 de maig del 2017
Actualitzat a les 12:19h
L'arquer terrassenc Sergi Cebrián ha revalidat aquest cap de setmana el títol de campió de Catalunya de Camp. El 48è Campionat de Catalunya de Camp es va celebrar a Can Piqué (Montcada i Reixac) i clausura la temporada catalana d'aquesta modalitat. Com a representant terrassenc, a més de Cebrián, hi va participar Biel López.

Cebrián, que defensava el títol obtingut el 2016 a Guardiola de Berguedà, va tenir un pèssim inici de recorregut carregat de imprecisions, però durant la segona meitat del circuit va recuperar les sensacions completant les 24 dianes amb 307 punts, marca que el situaven en la segona posició general per darrere de Tomàs Martínez de Mataró 312 punts, per davant de Marc Estragués del Costa Brava 3D amb 277 punts i amb el dret de disputar les finals a la butxaca.

En les semifinals, Cebrián quedava emparellat amb Estragués, i tots dos van tenir un imprecís inici de eliminatòria, però amb una lluita frec a frec en les dianes curtes, que va acabar amb la victòria 34 a 28 per l'arquer de l'Antic Poble de Sant Pere gràcies a la seva major precisió en les distàncies llargues.

Cebrián entrava en disposició de defensar el títol obtingut el 2016 contra Carles Sabatés del Club Arquers Osona, que es va imposar a Tomàs Martínez per 40 a 41 donant la sorpresa de les semifinals. En aquest cas però Cebrián ja va tenir un inici de eliminatòria molt més determinant, i tot i les dues bones primeres dianes curtes de Sabatés, l'egarenc va arribar a les distàncies llargues amb 4 punts de diferència, que va poder augmentar a 10, gràcies a una gran tirada a la última diana situada a 50 metres instal·lant un definitiu 51 a 41 en el marcador.

Així doncs Cebrián revalida el títol de campió de Catalunya de Camp i entra en aquest decisiu mes de juny, en què en quatre setmanes haurà d'afrontar dos campionats d'Espanya, el de 3D i el de Camp, i el mundial 3D de Florència del 18 al 24 de Juny amb una participació record de 2,160 arquers, amb molt bones sensacions

De la seva banda, Biel López va realitzar una regular competició i amb una marca de 208 punts va finalitzar en primera posició per davant d'Ariadna Baena del Club d'Arquers de Rubí. Ara López ja es pot centrar en el campionat espanyol per menors de 14 anys i cadets de 3D que es disputarà a principis de Juliol a Sòria.