Tres carrers de Terrassa s'omplen de colors i de jocs infantils a la calçada

L'Ajuntament decora tres trams entre la rambla d'Ègara i el carrer d'Arquimedes per incentivar el joc al carrer i la vida social dels veïns

Un dels dibuixos a la calçada del carrer d'Antoni Torrella.
Un dels dibuixos a la calçada del carrer d'Antoni Torrella. | Aj. Terrassa
Redacció
29 de maig del 2017
Actualitzat a les 17:23h
Alguns carrers de Terrassa tenen un toc més de color. L'Ajuntament ha decorat, amb diferents dibuixos de jocs infantils, la calçada de tres carrers de Ca n'Aurell: el del Doctor Ullés, el d'Ireneu i el d'Antoni Torrella, en el tram entre la rambla d'Ègara i el carrer d'Arquimedes, la zona tallada al trànsit excepte a veïns i càrrega i descàrrega.

L'objectiu de la iniciativa és fer els carrers més atractius i divertits, i incentivar així l'estança en aquest espai, la relació social entre el veïnat i el joc infantil. Aquestes activitats són compatibles, segons el consistori, amb la circulació dels vehicles dels residents i de les zones de càrrega i descàrrega.

L'Ajuntament vol convidar al veïnat a contribuir amb el projecte donant color al carrer posant plantes i flors a les seves finestres i balcons i fent propostes per millorar l’habitabilitat dels seus carrers.
 

Un dels jocs, entre la rambla d'Ègara i el carrer d'Arquimedes. Foto: Aj. Terrassa

 

Un altre dels jocs infantils pintats a la calçada. Foto: Aj. Terrassa