Els polèmics penals que van suposar l'eliminació del Terrassa FC, en vídeo

Les imatges permeten comprovar si existia o no penal en les accions més polèmiques de l'eliminatòria contra l'Ontinyent

El vídeo del penal al Terrassa FC-Ontinyent CF.
El vídeo del penal al Terrassa FC-Ontinyent CF. | Sergio Calzado
Redacció
29 de maig del 2017
Actualitzat a les 15:16h
Penal clar o penal inexistent? El Terrassa FC va caure eliminat de la promoció d'ascens a Segona Divisió B en una eliminatòria envoltada de polèmica. Aquest diumenge, la indignació es va apoderar del vestidor vermell i de l'afició egarenca després que l'àrbitre assenyalés el penal que va suposar l'únic gol de l'Ontinyent CF en el partit de tornada (0-1).



La indignació al si de l'equip terrassenc és màxima. En un altre vídeo, s'observa una altra acció que va tenir lloc en la primera meitat a la mateixa àrea, ara amb el Terrassa FC atacant. En les imatges es veu clarament com el defensor de l'Ontinyent agafa de la samarreta el futbolista del Terrassa per evitar que es faci amb la pilota a l'interior de l'àrea. L'àrbitre no va assenyalar res.



En el partit d'anada, l'empat de l'Ontinyent (1-1) va arribar arran d'un penal inexistent. La suposada falta té lloc fora de l'àrea, segons s'observa a les imatges filmades pel mateix càmera. Els dos penals van acabar suposant els dos únics gols de l'Ontinyent a l'eliminatòria i la fi del somni de l'ascens per al Terrassa FC.