festa major de terrassa

L'elecció dels concerts de Festa Major s'obrirà a la participació ciutadana

El regidor de Cultura anuncia que es treballarà perquè un dels espais de la Festa Major de Terrassa de 2018 tingui "un caire participatiu" com s'ha fet enguany amb El Jove

per Albert Prieto , 26 de maig de 2017 a les 08:55 |
Un concert al Jove de la Festa Major de Terrassa 2016. | Marcel Marsal
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de maig de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
"Ja he donat ordres al servei perquè en la Festa Major del 2018 un dels espais tingui un caire participatiu". El regidor de Cultura de Terrassa, Jordi Flores, responia amb aquesta afirmació un prec del regidor d'ERC-MES Pep Forn que demanava que la regidoria de Cultura "mostrés la mateixa voluntat" que la de Joventut, la qual, a través del Consell de Joves, ha fet possible la participació ciutadana en l'elecció d'alguns dels grups que actuaran a l'espai El Jove de la Festa Major d'enguany.

Segons va anunciar Flores al ple d'aquest dijous, el servei de Cultura posarà fil a l'agulla a aquest aspecte quan finalitzi la Festa Major d'aquest any, amb la qual estan bolcats aquestes setmanes. La idea és que hi hagi un espai en què el procés d'elecció dels grups sigui semblant al que s'ha seguit amb El Jove. L'elecció dels artistes que actuen a la Festa Major de Terrassa, enguany amb David Bustamente com a estrella, ha generat crítiques entre alguns sectors i grups polítics locals.


En el prec que va motivar la resposta del regidor de Cultura, Pep Forn va posar el Consell de Joves com a exemple de participació en els consells municipals. Igualment, va felicitar-lo per haver dut a terme, per primera vegada, un procés de participació ciutadana que ha comptat amb una destacada participació, apostant per un model de festa "més participatiu, obert i democràtic".

 

Participació