Recullen signatures a Terrassa per una nova llei contra el maltractament animal

El partit PACMA vol que es prohibeixi a tot l'Estat els zoològics, la tauromàquia i els sacrificis a les gosseres, entre d'altres

Redacció
25 de maig del 2017
Actualitzat a les 11:17h
El PACMA serà aquest dissabte a Terrassa recollint signatures de suport al projecte "#leycero", una nova llei de protecció animal. El partit animalista vol exercir el dret de petició per demanar al Congrés dels Diputats la redacció d'una nova llei harmonitzada i comú de protecció animal.

La nova llei estatal que reclama el PACMA inclouria mesures com el sacrifici zero a les gosseres, la fi de la tauromàquia o el tancament dels zoològics. Tot plegat ho explicaran en un estand informatiu, dissabte al matí, d'onze del matí a tres de la tarda, al torrent de la Font d'en Sagrera del parc de Vallparadís.

Allà recolliran signatures per donar més força a la seva proposta. Actualment, i en només una setmana, n'han aconseguit més de 80.000 que permeten actuar amb més potència. Segons els animalistes, el maltractament animal ja no té espai a la societat actual, cada cop més sensibilitzada envers els drets dels animals, tal i com demostren, diuen, els 280.000 vots del partit a les últimes eleccions generals.