La segona promoció del Batxibac a l'Escola Pia de Terrassa ja és un fet

Es tracta d'un currículum mixt entre el batxillerat català i el francès

Tots els alumnes de Batxibac de l'Escola Pia de Terrassa han aprovat.
Tots els alumnes de Batxibac de l'Escola Pia de Terrassa han aprovat. | Escola Pia
Redacció
25 de maig del 2017
Actualitzat a les 11:17h
La segona promoció de Batxibac a l'Escola Pia de Terrassa ja ha finalitzat els estudis. El passats 6, 9 i 10 de maig els nois i noies que cursen el Batxillerat de doble titulació espanyola-francesa van fer les proves que equivalen a la selectivitat catalana. El Departament d'Ensenyament ha notificat que hi ha un 100% d'aprovats, tal com ja va passar el curs passat, i que alguns alumnes obtenen qualificacions superiors al 9.
 
El currículum mixt Batxibac, del qual l'Escola Pia va ser pionera a Terrassa, implica cursar les matèries pròpies del batxillerat que es cursa a Catalunya, dues matèries específiques (Llengua i literatura franceses i Història de França), i almenys un terç del currículum en llengua francesa (les dues matèries específiques esmentades i d'altres matèries o activitats en llengua francesa). Per obtenir la doble titulació cal superar totes les matèries del batxillerat i una prova externa de les matèries específiques.

El Batxibac va començar a implantar-se a Catalunya el curs 2010-2011 i és un programa d'excel·lència que pretén fomentar la mobilitat dels estudiants i l'intercanvi cultural. A Terrassa aquesta n'és la segona promoció, ja que l'Escola Pia va ser el primer centre a la ciutat que va oferir la doble titulació el curs 2014-2015).

En aquesta promoció s'han graduat en Batxibac un total de 248 alumnes de 23 centres d'arreu de Catalunya.