L'Ajuntament i Bricomart col·laboren en el procés de selecció de treballadors

L'empresa dedicada a la distribució de material de construcció i reforma obrirà properament un establiment al centre comercial Terrassa Plaça

Redacció
25 de maig del 2017
Simulació de com serà el futur centre comercial Terrassa Plaça.
Simulació de com serà el futur centre comercial Terrassa Plaça. | Citygrove
L’Ajuntament de Terrassa, a través de la seva empresa municipal, Foment de Terrassa, SA, està col·laborant amb l’empresa Bricomart, dedicada a la distribució de material de construcció i reforma, en la selecció del personal de la companyia a partir de la borsa de persones demandants d’ocupació que es troben en procés de recerca de feina i que estan inscrites a la borsa de treball del Servei d’Ocupació Municipal, d’acord amb els perfils que aquesta empresa demanda: personal de caixa, personal de recepció logística i personal de venda per a diferents seccions (materials de construcció, fusteria, electricitat, ferreteria i eines, fontaneria, sanitari, acabat i pintura).

Les ofertes es difonen a través del web del Servei d'Ocupació i del seu blog, així com de les xarxes socials del Servei d'Ocupació de l’Ajuntament: FacebookTwitter.

L’empresa Bricolaje Bricoman S.L.U (Bricomart), té prevista la seva implantació a Terrassa, amb l’obertura d’un nou centre comercial a la nova superfície coneguda com Terrassa Plaça, a l’avinguda del Vallès, al sector de Montserrat. Foment de Terrassa i Bricomart, van signar el passat mes de març un conveni de col·laboració mitjançant el qual l’Ajuntament ha posat a disposició de l’empresa les aules de formació del Vapor Universitari de Terrassa per procedir a la selecció de personal, que s’està portant a terme per part de personal tècnic de l’empresa Bricomart, de manera coordinada amb el personal de Foment de Terrassa.

En aquest cas, el Servei d’Ocupació de l’Ajuntament ha fet una preselecció de les candidatures més adients per a cada lloc de treball, detectant i definint els perfils professionals i fent un ajust entre l’oferta i la demanda, mitjançant el treball d’intermediació, i fent un seguiment del procés fins al tancament de la col·laboració amb l’empresa. D’aquesta manera, l’Ajuntament aconsegueix afavorir la contractació de persones que pertanyen a col·lectius desafavorits o amb risc d’exclusió social. El Servei també ofereix assessorament sobre la tipologia de contractació i les bonificacions a la contractació de personal que pertany a col·lectius amb dificultats d’inserció laboral.

El conveni signat per Foment de Terrassa i Bricomart també suposa el compromís de l’empresa a participar i col·laborar amb Foment de Terrassa i el Servei d’Ocupació municipal en accions comunes destinades a aconseguir una millora de l’ocupabilitat de les persones que es troben en situació de recerca d’ocupació, accions formatives, pràctiques i altres programes impulsats des de les administracions públiques.

Les previsions de la multinacional francesa passen per obrir la nova superfície comercial durant el tercer trimestre del 2017. A banda de les contractacions directes, que l’empresa xifra entre una vuitantena i un centenar, la companyia també preveu la generació d’una vintena de llocs de treball indirectes. Les persones seleccionades per desenvolupar diferents tasques participaran en un procés de formació de 12 setmanes. L’aposta de l’empresa passa per crear ocupació estable i de qualitat, on més del 85% de les persones empleades disposin d’un contracte indefinit. Aquest serà el segon magatzem de l’empresa a Catalunya, amb 9.400 m2 i més de 1.100 places d’aparcament, després del que es troba situat a la localitat de Sant Quirze del Vallès.