Mobilitat

Canvi de prioritat en una cruïlla de Can Palet de Vista Alegre de Terrassa

L'encreuament entre els carrers de l'Alosa i la Cadernera i el camí Vell d'Ullastrell estrenen senyalització

per Redacció, 24 de maig de 2017 a les 14:14 |
La cruïlla, abans dels canvis. | GSV
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de maig de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
A partir d'aquest dijous, 25 de maig, una cruïlla de la urbanització de Can Palet de Vista Alegre de Terrassa canviarà la prioritat.

Es tracta de la cruïlla entre els carrers de l'Alosa i de la Cadernera, i el Camí Vell d'Ullastrell. Es tracta d'un canvi motivat per una reordenació i una millora de la circulació en la via. Fins ara, no hi havia cap senyalització en aquesta cruïlla.


A partir d'ara, hi haurà una banda reductora abans d'arribar a la cruïlla pel camí Vell d'Ullastrell, i els conductors que circulin entre aquest i el carrer de la Cadernera tindran la prioritat. Per contra, els que vinguin del carrer de l'Alosa hauran de cedir el pas per continuar per qualsevol d'aquests dos carrers.

A més, hi haurà elements separadors del trànsit a tota la cruïlla, i els conductors que baixin des del nord pel Camí Vell d'Ullastrell també hauran de cedir el pas als vehicles que passin pel carrer de l'Alosa.

 

El plànol de les modificacions del trànsit. Foto: Aj. Terrassa

 

Participació