Doctor Prats actuaran al parc dels Catalans el diumenge de Festa Major

El grup terrassenc, un dels grups més destacats del panorama musical català actualment, repeteix al cartell després d'haver omplert la plaça Nova l'any passat

Doctor Prats serà el protagonista del concert del diumenge de Festa Major.
Doctor Prats serà el protagonista del concert del diumenge de Festa Major. | Joan Parera
Joaquim Albalate
24 de maig del 2017
Actualitzat a les 9:32h
Després que es fes públic el gruix del cartell de la Festa Major de Terrassa fa tres setmanes, el degoteig de noms que completaran els concerts als diferents escenaris de la ciutat el cap de setmana de després de Sant Pere.

Aquest dilluns s'ha desvelat un altre dels grans noms de la Festa Major: es tracta dels terrassencs Doctor Prats, un dels grups més de moda del panorama musical català, i que repetirà al cartell després d'omplir la plaça Nova l'any passat.

Els egarencs portaran al parc dels Catalans, diumenge al vespre - tot i que encara no se sap l'hora- la seva gira Festribal 2017. Serà un cap de setmana llarg per als terrassencs, que passaran per Rubí, Granollers i el Canet Rock els tres dies abans de ser a Terrassa.

En total, els Doctor Prats tenen confirmats 44 concerts arreu de Catalunya, i fins i tot passaran per Hongria i pel Japó, abans d'acabar, el 4 d'octubre, en un concert a la Sala Apolo de Barcelona.

Doctor Prats són doncs la nova incorporació d'un cartell encapçalat per David Bustamante i Los Manolos com a artistes més destacats i que també comptarà amb altres artistes de la ciutat, com D'Callaos.