Viladecavalls comença un procés participatiu pel futur centre d'arts escèniques

La sessió de presentació és aquest dimarts a les 19.30 hores

Redacció
23 de maig del 2017
Actualitzat a les 10:38h
Aquest dimarts al vespre, l'Ajuntament de Viladecavalls presenta un procés participatiu per dissenyar el projecte de creació d'un centre d'arts escèniques al municipi. L'auditori de l'escola de música municipal Pau Casals acollirà la primera sessió del procés, aquest dimarts a les 19.30 hores.

A la presentació, l’Ajuntament donarà a conèixer el plantejament inicial d’aquest nou equipament i convidarà als assistents a participar en el projecte, mitjançant reunions individualitzades o grupals, per a copsar les necessitats del sector cultural del municipi.

L'Equip de Govern vol estudiar amb els veïns i veïnes del municipi la viabilitat del projecte, l'emplaçament idoni i que els serveis que s'ofereixin tinguin en compte les necessitats que aportin tant el teixit cultural i associatiu com el conjunt de la ciutadania.

Amb aquest procés es dóna un primer pas important en el projecte de creació de l'espai d'arts escèniques. Per aquest motiu, l'Ajuntament anima a tothom a fer-se'l seu i participar-hi activament.