Les Terrassa Reds planten cara però perden la final de la Lliga Nacional

Les Barberà Rookies van proclamar-se campiones (46-8) tot i la bona imatge de les terrassenques

Una jugada de la final entre Rookies i Reds.
Una jugada de la final entre Rookies i Reds. | FEFA
22 de maig del 2017
Les Terrassa Reds no van poder amb les dominadores del futbol americà femení estatal, les Barberà Rookies, i van perdre la gran final de la Lliga Nacional aquest dissabte. L'equip terrassenc, que disputava la primera final de la seva història, va perdre per un clar 46-8 davant les barberenques, que han guanyat sis de les últimes set lligues.

Tot i la derrota final amb el clar resultat, les Reds van plantar cara a les seves contrincants, que jugaven a casa. Les terrassenques van desactivar l'atac de les Rookies, forçant dues pèrdues de pilota. Tot i això, en atac les Reds no aconseguien avançar per aprofitar aquestes pilotes recuperades, i després d'uns minuts d'equilibri les Rookies van inaugurar el marcador.

Les egarenques no van abaixar els braços, amb una bona jugada ofensiva, però les de Barberà van interceptar la pilota i, a partir del segon quart, les locals van prémer l'accelerador per acostar-se al títol. Tres touchdowns consecutius de les locals van posar distància, tot i que les egarenques encara van respondre per arribar al descans amb un 26-8.

El guió no va canviar després de l'aturada. Les jugadores de l'equip de Barberà van anotar tres touchdowns més per tancar el marcador amb el resultat final, el 46-8. La quarterback barberenca Mónica Rafecas va ser escollida millor jugadora de la final, i les Rookies es van proclamar campiones amb tots els partits guanyats.

Tot i la derrota, les Terrassa Reds tanquen una gran temporada històrica, en què han donat un pas endavant i han aconseguit el seu millor resultat, un subcampionat que, davant del domini espectacular de les Barberà Rookies, gairebé té gust de victòria.